Unelmaryhmä 2017

Onko Sinulla unelma, jonka haluat vihdoin toteuttaa?

Oletko jo tehnyt paljon töitä vain pettyäksesi itseesi ja ponnisteluihisi?

Olisitko nyt valmis kokeilemaan jotain aivan uutta elääksesi unelmaasi todeksi?

Sinä olet oman unelmasi asiantuntija. Unelmaryhmässä Sinulle tarjoutuu tilaisuus tutustua toisenlaiseen, lempeämpään polkuun sitä kohden kulkemiseksi. Tuo polku on tehty paitsi kokemusasiantuntijuudesta, myös tutkimustiedosta.

Samaan aikaan vertaistuki on monelle erittäin tärkeää. Eikä ryhmäläisten unelmien tarvitse olla samankaltaisia: yksi voi haaveilla terveemmästä kehosta, toinen omasta yrityksestä. Kaikille on yhteistä tarve kannustukseen ja halu tulla säännöllisesti turvalliseen tilaan, jossa voi keskustella kohtaamistaan haasteista ja jakaa myös onnistumiset.

Ja missä se onnistuisikaan paremmin kuin täällä: tiiviissä porukassa, jossa jäsenet muodostavat oikean Dream Teamin! Tasapainoksi hektiselle ja joskus kasvottomalle online-elämälle täällä tavataan virkistävästi livenä.

Ensimmäinen tapaaminen on tiistaina 26.9. klo 17.30 Espoon Tapiolassa, osoitteessa Itätuulentie 1 (Omnia / Espoon työväenopisto).

Ilmoittautuminen tapahtuu Ilmonetin kautta ja alkaa maanantaina 14.8. klo 12. Ryhmäkoko pidetään pienenä – toimi siis ripeästi, jos tämä kuulostaa omalta jutulta!

Tie Unelmaryhmään ei käy kukkaron, vaan sydämen kautta – kurssin hinta on 30,60 €. Lämpimästi tervetuloa!

Kurssille mahtuu enintään 16 oman unelmansa asiantuntijaa. Tässä linkki ilmoittautumissivulle: Unelmaryhmään, kyllä kiitos!

Jokaisella Unelmaryhmän kokoontumiskerralla on oma teemansa:

26.09.2017 ~ Tervetuloa! Mistä on kyse? Kolme onnen avainta
10.10.2017 ~ Miten tärkeitä tavoitteet todella ovat? Orgaaninen unelmointi
24.10.2017 ~ ”Do what makes you happy.” Eiku…
07.11.2017 ~ Jos onni ei tule ulkopuoleltamme, niin entä sitten itsemme kehittämisestä?
21.11.2017 ~ Miten tästä eteenpäin? Sanomme näkemiin – ei hyvästi!

Mainokset